Schokkende breuk Boer zoekt vrouw-koppel: Haico en Ellen zijn uit elkaar

Schokkende breuk Boer zoekt vrouw-koppel: Haico en Ellen zijn uit elkaar

Schokkende breuk <em>Boer zoekt vrouw</em>-koppel: Haico en Ellen zijn uit elkaar Boer zoekt vrouw brengt vandaag verdrietig nieuws naar buiten: Haico en Ellen hebben een punt gezet achter hun relatie. Na een turbulent liefdesavontuur verschenen de twee in november samen op de reünie van het liefdesprogramma, maar helaas zijn ze nu uit elkaar. Nog goed contactEllen was vanaf het begin gek op Haico, en de klik leek er te zijn. Toch koos de boer uit Denemarken uiteindelijk voor Jasmijn, maar dit liep al tijdens de citytrip op niets uit. Vervolgens bloeide de liefde toch op tussen Haico en Ellen, en alle kijkers waren dolblij met dit nieuws. Nu zijn ze er toch achter gekomen dat ze niet zo goed bij elkaar passen als ze hadden gehoopt en gedacht. Ze hebben nog wel goed contact met elkaar. Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw met Haico en Ellen hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Grote verrassing in Boer zoekt vrouw: Haico naar reünie met weggestuurde Ellen! Bekijk deze video » Haico is smoorverliefd op Ellen: "Ik wil haar de hele dag vasthouden" (video) Bekijk deze video » Claudia en Paul uit Boer zoekt Vrouw thuis nog verliefder: "Verliefdheid groeit steeds" (video) Bekijk deze video » BZV-boer Richard droomt van leven met Robin in Slowakije: 'Alles stapje voor stapje' Bekijk deze video »
Donderdag 1 februari om 16:03

Boer zoekt vrouw brengt vandaag verdrietig nieuws naar buiten: Haico en Ellen hebben een punt gezet achter hun relatie. Na een turbulent liefdesavontuur verschenen de twee in november samen op de reünie van het liefdesprogramma, maar helaas zijn ze nu uit elkaar.

Nog goed contact
Ellen was vanaf het begin gek op Haico, en de klik leek er te zijn. Toch koos de boer uit Denemarken uiteindelijk voor Jasmijn, maar dit liep al tijdens de citytrip op niets uit. Vervolgens bloeide de liefde toch op tussen Haico en Ellen, en alle kijkers waren dolblij met dit nieuws. Nu zijn ze er toch achter gekomen dat ze niet zo goed bij elkaar passen als ze hadden gehoopt en gedacht. Ze hebben nog wel goed contact met elkaar.

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw met Haico en Ellen hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's