Live stream Ajax - Bodø/Glimt (tussenronde Conference League)

Live stream Ajax - Bodø/Glimt (tussenronde Conference League)

Donderdag 15 februari om 13:00

Kijk donderdag 15 februari vanaf 20.30 uur LIVE naar Ajax - Bodø/Glimt via de livestream hieronder.

Live stream <em>Ajax - Bodø/Glimt</em> (tussenronde Conference League) Kijk donderdag 15 februari vanaf 20.30 uur LIVE naar Ajax - Bodø/Glimt via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en Bodø/Glimt tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Ajax - Bodø/Glimt op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Bodø/Glimt De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Ajax - Bodø/Glimt (tussenronde Conference League) Bekijk deze video » Ajax - Bodø/Glimt is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Ajax - Bodø/Glimt (tussenronde Conference League)

Donderdag spelen Ajax en Bodø/Glimt tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Ajax - Bodø/Glimt op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Bodø/Glimt

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax - Bodø/Glimt is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's