Shownieuws: ‘Nieuw programma Theo Maassen voor BNNVARA in de ijskast na rel’

Shownieuws: ‘Nieuw programma Theo Maassen voor BNNVARA in de ijskast na rel’

Donderdag 15 februari om 12:40

Shownieuws: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’

In Shownieuws komt Tina Nijkamp met een bijzondere ontdekking. Ze kwam er namelijk achter dat Theo Maassen bezig is met een nieuw programma voor NPO 1. Met BNNVARA maakt de cabaretier een reportageserie over waarom Duitsers overal beter in zijn dan Nederlanders. Hartstikke leuk, maar het programma wordt volgens het entertainmentprogramma momenteel even terug op de plank gelegd. Reden hiervoor is de rel rond Theo Maassen, er worden diverse beschuldigingen van huiselijk geweld geuit aan zijn adres.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: ‘Nieuw programma Theo Maassen voor BNNVARA in de ijskast na rel’ Shownieuws: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’ In Shownieuws komt Tina Nijkamp met een bijzondere ontdekking. Ze kwam er namelijk achter dat Theo Maassen bezig is met een nieuw programma voor NPO 1. Met BNNVARA maakt de cabaretier een reportageserie over waarom Duitsers overal beter in zijn dan Nederlanders. Hartstikke leuk, maar het programma wordt volgens het entertainmentprogramma momenteel even terug op de plank gelegd. Reden hiervoor is de rel rond Theo Maassen, er worden diverse beschuldigingen van huiselijk geweld geuit aan zijn adres. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan over beschuldiging Theo Maassen van huiselijk geweld: "Die wordt helemaal kapot gemaakt" Bekijk deze video » Shownieuws: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’ Bekijk deze video » Ex-vriendin Theo Maassen: 'We hadden pittige ruzies maar dit klopt niet' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's