Live stream wereldbeker shorttrack in Gdansk (vrijdag 16 februari)

Live stream wereldbeker shorttrack in Gdansk (vrijdag 16 februari)

Friday 16 February om 08:00

Kijk op vrijdag 16 februari vanaf 09.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Gdansk via de livestream hieronder.

Live stream <em>wereldbeker</em> shorttrack in Gdansk (vrijdag 16 februari) Kijk op vrijdag 16 februari vanaf 09.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Gdansk via de livestream hieronder. Na een zeer succesvol weekend voor de Nederlandse shorttrackers in Dresden is het tijd voor de laatste wereldbekerwedstrijd voor het langverwachte wereldkampioenschap in Rotterdam. De zesde en laatste wereldbeker shorttrack in het Poolse Gdansk is van vrijdag 16 februari tot en met zondag 18 januari te zien op NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten vind je in het schaats- en shorttrackdossier op Gids.tv. Bekijk ook Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker shorttrack in Gdansk (vrijdag 16 februari)

Na een zeer succesvol weekend voor de Nederlandse shorttrackers in Dresden is het tijd voor de laatste wereldbekerwedstrijd voor het langverwachte wereldkampioenschap in Rotterdam.

De zesde en laatste wereldbeker shorttrack in het Poolse Gdansk is van vrijdag 16 februari tot en met zondag 18 januari te zien op NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten vind je in het schaats- en shorttrackdossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's