Live stream WK afstanden schaatsen in Calgary (donderdag 15 februari)

Live stream WK afstanden schaatsen in Calgary (donderdag 15 februari)

Donderdag 15 februari om 14:10

Kijk hier op donderdag 15 februari om 20.20 uur LIVE naar het WK afstanden in Calgary via de livestream hierboven.

Klik op de play-button om de livestream te bekijken

Voor de drieëntwintigste keer in de historie wordt het WK afstanden verreden. Vorig jaar wonnen vijf vrouwen en Patrick Roest een individuele gouden medaille en dus een wereldtitel: kunnen we daar dit jaar in Calgary overheen?

Het WK afstanden schaatsen in Calgary is van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten vind je in het schaats- en shorttrackdossier op Gids.tv.

Live stream <em>WK afstanden</em> schaatsen in Calgary (donderdag 15 februari) Kijk hier op donderdag 15 februari om 20.20 uur LIVE naar het WK afstanden in Calgary via de livestream hierboven. Klik op de play-button om de livestream te bekijken Voor de drieëntwintigste keer in de historie wordt het WK afstanden verreden. Vorig jaar wonnen vijf vrouwen en Patrick Roest een individuele gouden medaille en dus een wereldtitel: kunnen we daar dit jaar in Calgary overheen? Het WK afstanden schaatsen in Calgary is van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten vind je in het schaats- en shorttrackdossier op Gids.tv. Bekijk ook Verrassend: Marijke Groenewoud wint 3.000 meter, Schouten zilver (EK afstanden) Bekijk deze video » Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream WK afstanden schaatsen in Calgary (donderdag 15 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's