Goede Tijden, Slechte Tijden: Luuk twijfelt aan Linda na geëscaleerde bruiloft (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Luuk twijfelt aan Linda na geëscaleerde bruiloft (video)

Donderdag 15 februari om 17:04

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Luuk twijfelt aan Linda na geëscaleerde bruiloft (video) Wanneer Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden ontdekt dat Linda stiekem angstremmers slikt en dat dit de reden is van de escalatie op hun bruiloft, probeert hij om haar te troosten. Totdat hij hoort hoe ze aan de pillen is gekomen. Opnieuw zet Linda de praktijk van Luuk op het spel. Kunnen ze nog wel samen verder? Bekijk de beelden van GTST hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Emoties lopen op in GTST: komen Laura en Henk dichter tot elkaar? (video) Bekijk deze video » De tijd van bezorgdheid is echt voorbij: Goede Tijden, Slechte Tijden is weer hip! Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: bruiloft Linda en Luuk loopt uit op grote chaos (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Luuk twijfelt aan Linda na geëscaleerde bruiloft (video)

Wanneer Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden ontdekt dat Linda stiekem angstremmers slikt en dat dit de reden is van de escalatie op hun bruiloft, probeert hij om haar te troosten. Totdat hij hoort hoe ze aan de pillen is gekomen. Opnieuw zet Linda de praktijk van Luuk op het spel. Kunnen ze nog wel samen verder?

Bekijk de beelden van GTST hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's