Emoties lopen op in GTST: komen Laura en Henk dichter tot elkaar? (video)

Emoties lopen op in GTST: komen Laura en Henk dichter tot elkaar? (video)

Vrijdag 9 februari om 17:40

Emoties lopen op in <em>GTST</em>: komen Laura en Henk dichter tot elkaar? (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Elisa bedacht om de jarige Julian alsnog te verrassen met een surprise in De Rozenboom. Henk en Laura wachten geduldig op zijn komst en hebben ondertussen een open en eerlijk gesprek over de schilderpassie van Laura. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Bekijk deze video » Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video) Bekijk deze video » Janine onthult de waarheid in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik heb er echt spijt van" Bekijk deze video »
Serie :
Emoties lopen op in GTST: komen Laura en Henk dichter tot elkaar? (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Elisa bedacht om de jarige Julian alsnog te verrassen met een surprise in De Rozenboom. Henk en Laura wachten geduldig op zijn komst en hebben ondertussen een open en eerlijk gesprek over de schilderpassie van Laura.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's