Viktor Brand gelooft zijn ogen niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Zijn ze ook al weg?'

Viktor Brand gelooft zijn ogen niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Zijn ze ook al weg?'

Vrijdag 16 februari om 09:38

Anja lag in 2022 flink in de clinch met haar buren Pieter en Henny vanwege: hoe kan het ook anders.... een schutting. Mr. Frank Visser moest er aan te pas komen om het geschil op te lossen en Viktor Brand is benieuwd hoe het nu tussen de buren gaat en ziet tot zijn grote verbazing dat één van de twee huizen inmiddels verkocht is: 'Zijn ze ook al weg!?'

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak hieronder

Viktor Brand gelooft zijn ogen niet in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: 'Zijn ze ook al weg?' Anja lag in 2022 flink in de clinch met haar buren Pieter en Henny vanwege: hoe kan het ook anders.... een schutting. Mr. Frank Visser moest er aan te pas komen om het geschil op te lossen en Viktor Brand is benieuwd hoe het nu tussen de buren gaat en ziet tot zijn grote verbazing dat één van de twee huizen inmiddels verkocht is: 'Zijn ze ook al weg!?' Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak hieronder Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mr. Frank Visser: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video) Bekijk deze video » Tranen bij Humberto na aangrijpende verhaal van Jeroen, die zijn zoontje Kasper aan een hersentumor verloor Bekijk deze video » Martien en Maxime Meiland in hele kleine lift: 'Net Downton Abbey' (video) Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's