Mr. Frank Visser: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video)

Mr. Frank Visser: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video)

Thursday 15 February om 22:11

<em>Mr. Frank Visser</em>: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video) Schuttingen en erfgrenzen: het zijn de meest voorkomende problemen waar Mr. Frank Visser zich mee bezig moet houden in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Zo ook in 2022. Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik, maar is dat ook wel zo? 'Deze schutting staat al dertig jaar op dezelfde plek.' Donderdag werd er teruggeblikt in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met...? Is de strijd tussen Henny en Pieter en buurvrouw Anja inmiddels beslecht? Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mr. Frank Visser: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video) Bekijk deze video » Deskundige wordt niet geloofd in Mr. Frank Visser: 'Je hebt eraan lopen trekken' (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja? Bekijk deze video »
TV :

Schuttingen en erfgrenzen: het zijn de meest voorkomende problemen waar Mr. Frank Visser zich mee bezig moet houden in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Zo ook in 2022. Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik, maar is dat ook wel zo? 'Deze schutting staat al dertig jaar op dezelfde plek.' Donderdag werd er teruggeblikt in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met...? Is de strijd tussen Henny en Pieter en buurvrouw Anja inmiddels beslecht?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's