Maxime Meiland met ouders en Leroy bij rechtbank voor verkrachtingszaak: 'Goed gevoel'

Maxime Meiland met ouders en Leroy bij rechtbank voor verkrachtingszaak: 'Goed gevoel'

Maxime Meiland is vrijdag bij de rechtbank aangekomen, in de rechtszaal staat ze tegenover de man die ze beschuldigt van verkrachting. De realityster is aangeklaagd voor smaad en laster.

Lees verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> met ouders en Leroy bij rechtbank voor verkrachtingszaak: 'Goed gevoel' Maxime Meiland is vrijdag bij de rechtbank aangekomen, in de rechtszaal staat ze tegenover de man die ze beschuldigt van verkrachting. De realityster is aangeklaagd voor smaad en laster. Lees verder onder de video. Maxime doet verhaal in biografieMaxime heeft haar man Leroy en haar ouders Erica en Martien Meiland meegenomen. Ze gaat met een goed gevoel naar de rechtbank en heeft er vertrouwen in. Maxime schrijft in haar biografie dat ze is verkracht toen ze 15 jaar was. De naam van de vermeende dader wordt niet in het boek genoemd, toch wil hij zijn naam zuiveren en ontkent hij dat ze verkracht is. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoet: Claire & Vivé Meiland schitteren in spijkerjurkjes Bekijk deze video » Smaadzaak Maxime Meiland: gaat haar biografie uit de handel? (video) Bekijk deze video » Martien en Maxime Meiland in hele kleine lift: 'Net Downton Abbey' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maxime Meiland met ouders en Leroy bij rechtbank voor verkrachtingszaak: 'Goed gevoel'

Maxime doet verhaal in biografie
Maxime heeft haar man Leroy en haar ouders Erica en Martien Meiland meegenomen. Ze gaat met een goed gevoel naar de rechtbank en heeft er vertrouwen in. Maxime schrijft in haar biografie dat ze is verkracht toen ze 15 jaar was. De naam van de vermeende dader wordt niet in het boek genoemd, toch wil hij zijn naam zuiveren en ontkent hij dat ze verkracht is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's