Thijs Boermans wordt vader die vrienden overspoelt met foto’s van zijn dochter (video)

Thijs Boermans wordt vader die vrienden overspoelt met foto’s van zijn dochter (video)

<em>Thijs Boermans</em> wordt vader die vrienden overspoelt met foto’s van zijn dochter (video) Thijs Boermans vertelt bij RTL Boulevard dat hij heerlijk aan het genieten is van zijn dochter Nala, die hij pasgeleden kreeg met zijn vriendin Anna Nooshin. “Ja ik ben gewoon nu bezig met het uitvogelen van de rol van vaderschap, maar dat gaat me goed af.” De acteur heeft nu al enorm veel foto’s van de kleine Nala. “Ik ga wel die vader worden die zijn vrienden de hele tijd gaat storen met nieuwe foto's van zijn kind.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: toekomstige naam baby Anna Nooshin en Thijs Boermans is bekend (video) Bekijk deze video » Anna Nooshin is bevallen van haar eerste kindje, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Thijs Boermans wordt vader die vrienden overspoelt met foto’s van zijn dochter (video)
Vrijdag 16 februari om 14:40

Thijs Boermans vertelt bij RTL Boulevard dat hij heerlijk aan het genieten is van zijn dochter Nala, die hij pasgeleden kreeg met zijn vriendin Anna Nooshin. “Ja ik ben gewoon nu bezig met het uitvogelen van de rol van vaderschap, maar dat gaat me goed af.” De acteur heeft nu al enorm veel foto’s van de kleine Nala. “Ik ga wel die vader worden die zijn vrienden de hele tijd gaat storen met nieuwe foto's van zijn kind.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's