Anna Nooshin is bevallen van haar eerste kindje, bekijk de beelden

Anna Nooshin is bevallen van haar eerste kindje, bekijk de beelden

<em>Anna Nooshin</em> is bevallen van haar eerste kindje, bekijk de beelden Zondag delen Thijs Boermans en Anna Nooshin mooi babynieuws! De twee laten op Instagram weten dat ze ouders zijn geworden van een mooie dochter. Bekijk de eerste beelden van het meisje, dat Nala heet, hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) ZwangerschapsaankondigingNa lange tijd hun relatie geheim te hebben gehouden, heeft Anna Nooshin een tijd terug onthuld dat ze opnieuw gelukkig is in de liefde. Het bleek dat ze een relatie heeft met de 26-jarige acteur Thijs Boermans. Slechts enkele dagen later heeft Anna aangekondigd zwanger te zijn en heeft ze bevestigd dat het kindje van Thijs is via een tag op Instagram. Bekijk ook Video: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten eerste kindje na 'geheime relatie' Bekijk deze video » Video: Anna Nooshin wordt gewaardeerd om uitlating gerechtigheid Palestina Bekijk deze video » RTL Boulevard: toekomstige naam baby Anna Nooshin en Thijs Boermans is bekend (video) Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 11:40

Zondag delen Thijs Boermans en Anna Nooshin mooi babynieuws! De twee laten op Instagram weten dat ze ouders zijn geworden van een mooie dochter. Bekijk de eerste beelden van het meisje, dat Nala heet, hieronder.

Lees verder onder de video.

Zwangerschapsaankondiging
Na lange tijd hun relatie geheim te hebben gehouden, heeft Anna Nooshin een tijd terug onthuld dat ze opnieuw gelukkig is in de liefde. Het bleek dat ze een relatie heeft met de 26-jarige acteur Thijs Boermans. Slechts enkele dagen later heeft Anna aangekondigd zwanger te zijn en heeft ze bevestigd dat het kindje van Thijs is via een tag op Instagram.

Actuele video's

Meer actuele video's