Zien: onbekende deelnemers De Verraders stellen zich voor (video)

Zien: onbekende deelnemers De Verraders stellen zich voor (video)

Zien: onbekende deelnemers <em>De Verraders</em> stellen zich voor (video) Het vierde seizoen van De Verraders is er één met onbekende Nederlanders. Maar liefst 22 kandidaten maken de reis naar Frankrijk voor dit spel wat ook wel de ‘ultieme mindfuck’ wordt genoemd. In bovenstaande video maak je kennis met de kandidaten, die onder leiding van Tijl Beckand de strijd met elkaar aangaan. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 16 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: Bente staat op scherp na Robs opmerking (Halloween editie) Bekijk deze video » De Verraders Halloween finale: "Ik ga echt verdrietig worden als Bertie het niet is" Bekijk deze video » Spannend! Bekijk de eerste beelden van De Verraders met onbekenden (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: onbekende deelnemers De Verraders stellen zich voor (video)

Het vierde seizoen van De Verraders is er één met onbekende Nederlanders. Maar liefst 22 kandidaten maken de reis naar Frankrijk voor dit spel wat ook wel de ‘ultieme mindfuck’ wordt genoemd. In bovenstaande video maak je kennis met de kandidaten, die onder leiding van Tijl Beckand de strijd met elkaar aangaan.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 16 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's