Spannend! Bekijk de eerste beelden van De Verraders met onbekenden (video)

Spannend! Bekijk de eerste beelden van De Verraders met onbekenden (video)

Vrijdag 2 februari om 19:07

Spannend! Bekijk de eerste beelden van <em>De Verraders</em> met onbekenden (video) In februari gaat het nieuwe seizoen van De Verraders van start. Het spel vol list, bedrog en gekonkel wordt dit seizoen echter niet met BN'ers gespeeld, maar met onbekende Nederlanders. Lopen de emoties bij deze 22 deelnemers net zo hoog op als anders? Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. *De Verraders'*is vanaf vrijdag 16 februari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » De Verraders: Guido Weijers pakt Rob Goossens aan om opmerkingen over zijn humor Bekijk deze video » De Verraders: Bente staat op scherp na Robs opmerking (Halloween editie) Bekijk deze video » De Verraders Halloween finale: "Ik ga echt verdrietig worden als Bertie het niet is" Bekijk deze video »
TV :
Spannend! Bekijk de eerste beelden van De Verraders met onbekenden (video)

In februari gaat het nieuwe seizoen van De Verraders van start. Het spel vol list, bedrog en gekonkel wordt dit seizoen echter niet met BN'ers gespeeld, maar met onbekende Nederlanders. Lopen de emoties bij deze 22 deelnemers net zo hoog op als anders?

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. *De Verraders'*is vanaf vrijdag 16 februari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's