Is de Belgische prinses Elisabeth verliefd op een 'gewone' Brit? 'Niet van adel'

Is de Belgische prinses Elisabeth verliefd op een 'gewone' Brit? 'Niet van adel'

Is de Belgische <em>prinses Elisabeth</em> verliefd op een 'gewone' Brit? 'Niet van adel' België is in de ban van de liefdesperikelen van hun prinses Elisabeth. De jonge vrouw zou tot over haar oren verliefd zijn op een hele 'gewone' Britse jongen. De 20-jarige Nicholas Todd zou het hart van de prinses hebben veroverd. De twee studeren allebei aan de Universiteit van Oxford waar ze beiden geschiedenis studeren. Ook al is Todd niet van adel, rijk zal hij wel zijn sinds de Oxford universiteit een echte elite school is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video) Bekijk deze video » Zien: prinses Beatrix schiet geschrokken omhoog als het Wilhelmus begint (video) Bekijk deze video » Zien: dit is hoe prinses Beatrix haar 86e verjaardag viert (video) Bekijk deze video » Toch nog een leuke studententijd voor prinses Amalia? "Meer bewegingsvrijheid" Bekijk deze video » Amalia woont weer in Amsterdam, bekijk de Shownieuws-video Bekijk deze video » Tranen bij Humberto na aangrijpende verhaal van Jeroen, die zijn zoontje Kasper aan een hersentumor verloor Bekijk deze video »
Entertainment :
Is de Belgische prinses Elisabeth verliefd op een 'gewone' Brit? 'Niet van adel'

België is in de ban van de liefdesperikelen van hun prinses Elisabeth. De jonge vrouw zou tot over haar oren verliefd zijn op een hele 'gewone' Britse jongen. De 20-jarige Nicholas Todd zou het hart van de prinses hebben veroverd. De twee studeren allebei aan de Universiteit van Oxford waar ze beiden geschiedenis studeren. Ook al is Todd niet van adel, rijk zal hij wel zijn sinds de Oxford universiteit een echte elite school is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's