Mike Ott van Bee Gees Forever na winst The Tribute: "Dit is onwijs bijzonder"

Mike Ott van Bee Gees Forever na winst The Tribute: "Dit is onwijs bijzonder"

Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands.

Mike Ott is samen met zijn Bee Gees-bandleden de winnaar van The Tribute - Battle of the Bands. De Shownieuws-tafel heeft het erover. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Mike Ott van <em>Bee Gees Forever</em> na winst <em>The Tribute</em>: &quot;Dit is onwijs bijzonder&quot; Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands. Mike Ott is samen met zijn Bee Gees-bandleden de winnaar van The Tribute - Battle of the Bands. De Shownieuws-tafel heeft het erover. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Ziggo DomeMike Ott is enorm blij met de winst en popt champagne. Hij mag met zijn band in de Ziggo Dome staan: "Ik durfde het niet te geloven, totdat het zo was", zegt hij tegen het AD. Shownieuws is ook fan van de blije winnaars. "Het is onwijs bijzonder dat we dit mogen meemaken", zegt Mike tegen Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Finale Battle of the Bands: sleept Bee Gees Forever de overwinning binnen? Bekijk hier hun beste optredens! Bekijk deze video » Finale Battle of the Bands: bekijk de eerste beelden van The Fortunate Sons met 'Bad Moon Rising' Bekijk deze video » Spoiler: dit is de winnaar van het derde seizoen van The Tribute- Battle of the Bands! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ziggo Dome
Mike Ott is enorm blij met de winst en popt champagne. Hij mag met zijn band in de Ziggo Dome staan: "Ik durfde het niet te geloven, totdat het zo was", zegt hij tegen het AD. Shownieuws is ook fan van de blije winnaars. "Het is onwijs bijzonder dat we dit mogen meemaken", zegt Mike tegen Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's