ZIEN: Mike Ott (Bee Gees Forever) opent champagne na winst The Tribute

ZIEN: Mike Ott (Bee Gees Forever) opent champagne na winst The Tribute

Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands.

Bee Gees Forever is de winnaar van The Tribute - Battle of the Bands. Zanger van de band Mike Ott opent champagne en viert de winst. Dit is te zien in een Instagram Story die hij dit weekend deelt op zijn Instagrampagina. Zie de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Mike Ott</em> (Bee Gees Forever) opent champagne na winst <em>The Tribute</em> Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands. Bee Gees Forever is de winnaar van The Tribute - Battle of the Bands. Zanger van de band Mike Ott opent champagne en viert de winst. Dit is te zien in een Instagram Story die hij dit weekend deelt op zijn Instagrampagina. Zie de beelden hieronder. Lees verder onder de video. "Het was een feest""Het is onwijs bijzonder dat we dit mogen meemaken", zegt Mike na afloop tegen Shownieuws. Op Instagram schrijft hij: "GEWONNEN! Wat een gigantisch avontuur. Dromen komen uit. 4 x Ziggo Dome en daarnaast 134 shows t/m december. Ik wil iedereen die ons de afgelopen weken heeft gesteund en aangemoedigd met heel mijn hart bedanken. En last but not least, alle fantastische muzikanten die aan dit seizoen hebben meegedaan. Het was een feestje om met jullie in de achtbaan te zitten!" Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Mike Ott (@mike___ott) Bekijk ook Finale The Tribute: Battle of The Bands: Bee Gees Forever laat jury dansen met Night Fever Bekijk deze video » Mike Ott van Bee Gees Forever na winst The Tribute: "Dit is onwijs bijzonder" Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Mike Ott (Bee Gees Forever) opent champagne na winst The Tribute

"Het was een feest"
"Het is onwijs bijzonder dat we dit mogen meemaken", zegt Mike na afloop tegen Shownieuws. Op Instagram schrijft hij: "GEWONNEN! Wat een gigantisch avontuur. Dromen komen uit. 4 x Ziggo Dome en daarnaast 134 shows t/m december. Ik wil iedereen die ons de afgelopen weken heeft gesteund en aangemoedigd met heel mijn hart bedanken. En last but not least, alle fantastische muzikanten die aan dit seizoen hebben meegedaan. Het was een feestje om met jullie in de achtbaan te zitten!"

Actuele video's

Meer actuele video's