Zien: 'Tonnano' uit Mocro Maffia vlamt in Weet ik Veel

Zien: 'Tonnano' uit Mocro Maffia vlamt in Weet ik Veel

Zien: 'Tonnano' uit <em>Mocro Maffia</em> vlamt in <em>Weet ik Veel</em> Khalid Alterch, die Tonnano speelt in Mocro Maffia, was te gast in het spelprogramma Weet Ik Veel. Hij scoort veel goede antwoorden tijdens de finale. Bekijk hieronder de beelden waarin Khalid vlamt tijdens de quiz. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Harry Piekema gaat als speer in finale Weet Ik Veel en wint super bedrag voor st. Reddingshonden Bekijk deze video » Dramatische Weet Ik Veel-finale met acteur Kees Boot: "Sorry" Bekijk deze video »
Zondag 18 februari om 12:30

Khalid Alterch, die Tonnano speelt in Mocro Maffia, was te gast in het spelprogramma Weet Ik Veel. Hij scoort veel goede antwoorden tijdens de finale. Bekijk hieronder de beelden waarin Khalid vlamt tijdens de quiz.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's