Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman: "Hoe biologisch zijn ze?"

Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman: "Hoe biologisch zijn ze?"

<em>Keuringsdienst van Waarde</em> op bezoek bij de mosselman: &quot;Hoe biologisch zijn ze?&quot; Maandag 19 februari gaat de Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman. Het is natuurlijk logisch: dat ze in de ekowinkel enkel spullen aan de man brengen die bestempeld zijn als bio. Maar hoe biologisch zijn mosselen? GevistKeuringsdienst van Waarde stelt maandag de vraag: Hoe biologisch zijn biologische mosselen? Of hoezeer niet? Een mossel wordt toch gewoon uit zee gevist? Bekijk de promo van de aflevering van 19 februari hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Keuringdienst van Waarde: Kun je niet bakken in maagdelijke olijfolie? (video) Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: prijsverschillen in honing zijn enorm, waarom? Bekijk deze video »
Zondag 18 februari om 13:18

Maandag 19 februari gaat de Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman. Het is natuurlijk logisch: dat ze in de ekowinkel enkel spullen aan de man brengen die bestempeld zijn als bio. Maar hoe biologisch zijn mosselen?

Gevist
Keuringsdienst van Waarde stelt maandag de vraag: Hoe biologisch zijn biologische mosselen? Of hoezeer niet? Een mossel wordt toch gewoon uit zee gevist? Bekijk de promo van de aflevering van 19 februari hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's