URK!: Mathilde gaat over haar nek door volle poepbroek van hond

URK!: Mathilde gaat over haar nek door volle poepbroek van hond

<em>URK!</em>: Mathilde gaat over haar nek door volle <em>poepbroek</em> van hond Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van URK!. De viervoeter van familie URK! doet zijn behoefte in een onderbroekje en daar gaat Mathilde van over haar nek. Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Kijkers missen Camping De Wildernis nu al: "Hoop dat er een nieuw seizoen komt" Bekijk deze video » Wendy van Dijk deelt verjaardagsvideo voor zieke dochter Lizzy Bekijk deze video »
Dinsdag 20 februari om 13:39

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van URK!. De viervoeter van familie URK! doet zijn behoefte in een onderbroekje en daar gaat Mathilde van over haar nek. Bekijk de beelden hieronder.

URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's