Kijkers missen Camping De Wildernis nu al: "Hoop dat er een nieuw seizoen komt"

Kijkers missen Camping De Wildernis nu al: "Hoop dat er een nieuw seizoen komt"

Kijkers missen <em>Camping De Wildernis</em> nu al: &quot;Hoop dat er een nieuw seizoen komt&quot; De winnaars van Camping de Wildernis zijn bekend en dus is het tijd voor afscheid. Johnny de Mol spreekt de mensen aan op de laatste dag van Camping De Wildernis. Bekijk het fragment hieronder. Verdrietige fansDe kijkers van Camping de Wildernis betreuren het feit dat het programma afgelopen is. Ze hopen op een nieuw seizoen. "Ik heb echt genoten van dit programma even iets heel anders...en leuke kandidaten en vol lof voor Johnny wat doet hij het goed en zo spontaan...dit moet n, vervolg krijgen...", schrijft fan Jacqueline Fokkinga op Instagram. "Wat een leuke progamma, jammer dat het afgelopen is. Hoop dat er nog een seizoen komt", schrijft een ander. De finale van Camping de wildernis was maandag 19 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Camping de Wildernis gemist? Shoppen in de stad voor bingo-avond Bekijk deze video » Haagse Michel ondervraagt ranger in Camping de wildernis: ‘Where is the honeydas?’ Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

De winnaars van Camping de Wildernis zijn bekend en dus is het tijd voor afscheid. Johnny de Mol spreekt de mensen aan op de laatste dag van Camping De Wildernis. Bekijk het fragment hieronder.

Verdrietige fans
De kijkers van Camping de Wildernis betreuren het feit dat het programma afgelopen is. Ze hopen op een nieuw seizoen. "Ik heb echt genoten van dit programma even iets heel anders...en leuke kandidaten en vol lof voor Johnny wat doet hij het goed en zo spontaan...dit moet n, vervolg krijgen...", schrijft fan Jacqueline Fokkinga op Instagram. "Wat een leuke progamma, jammer dat het afgelopen is. Hoop dat er nog een seizoen komt", schrijft een ander.

De finale van Camping de wildernis was maandag 19 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's