Winnares Echte Meisjes in de Jungle 2024: "Ik ben hier heel trots op"

Winnares Echte Meisjes in de Jungle 2024: "Ik ben hier heel trots op"

Winnares <em>Echte Meisjes in de Jungle</em> 2024: &quot;Ik ben hier heel trots op&quot; De finale vond Michelle heel erg spannend. Maar toch heeft de blondine gewonnen en wint 15.300 euro. Het meest trots is ze op het feit dat ze alles heeft weten vol te houden terwijl ze last heeft van suikerziekte. De vriendin van Roy Donders vertelt meer over haar deelname aan EMIDJ in de RTL Boulevard-video hierboven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Michelle Bibi (@michelle.bibi.l) Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jacobien uit URK! zeer geliefd in Echte meisjes in de jungle: "Heerlijk mens" Bekijk deze video » Deveny en Famke Louise sinds ruzie in EMIDJ weer vriendinnen na excuses van beide kanten Bekijk deze video »
Show :
Winnares Echte Meisjes in de Jungle 2024: "Ik ben hier heel trots op"
Dinsdag 20 februari om 14:36

De finale vond Michelle heel erg spannend. Maar toch heeft de blondine gewonnen en wint 15.300 euro. Het meest trots is ze op het feit dat ze alles heeft weten vol te houden terwijl ze last heeft van suikerziekte. De vriendin van Roy Donders vertelt meer over haar deelname aan EMIDJ in de RTL Boulevard-video hierboven.

Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's