Jacobien uit URK! zeer geliefd in Echte meisjes in de jungle: "Heerlijk mens"

Jacobien uit URK! zeer geliefd in Echte meisjes in de jungle: "Heerlijk mens"

Jacobien uit <em>URK!</em> zeer geliefd in <em>Echte meisjes in de jungle</em>: &quot;Heerlijk mens&quot; Elke maandag zien we op Videoland een nieuwe aflevering van Echte meisjes in de jungle. Deelneemster Jacobien werd door sommige kijkers als vreemde eend gezien, maar ze is favoriet geworden. Op Instagram schrijven veel kijkers dat ze een top wijf en heerlijk mens is: "Jacomien is de grootste (En kleinste) verrassing van het seizoen! Het was even wennen maar wat is ze leuk!" Bekijk een compilatie van Jacobien in Echte meisjes in de jungle in het fragment hieronder. Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Michella gaat los in Echte meisjes in de jungle: 'Hoe krom is een mens, dit is zo dom!' Bekijk deze video » Echte Meisjes: Michella Kox plast van de zenuwen in haar broek Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 14:26

Elke maandag zien we op Videoland een nieuwe aflevering van Echte meisjes in de jungle. Deelneemster Jacobien werd door sommige kijkers als vreemde eend gezien, maar ze is favoriet geworden. Op Instagram schrijven veel kijkers dat ze een top wijf en heerlijk mens is: "Jacomien is de grootste (En kleinste) verrassing van het seizoen! Het was even wennen maar wat is ze leuk!"

Bekijk een compilatie van Jacobien in Echte meisjes in de jungle in het fragment hieronder.

Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's