Ellie Lust over LSD: "Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen" (112 Vandaag)

Ellie Lust over LSD: "Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen" (112 Vandaag)

Dinsdag 20 februari om 15:05

In Vlaardingen liet afgelopen weekend een man onder invloed een grote ravage achter. De naakte jongeman is tegen een glazen schuifpui aan gelopen en raakte gewond. 112 Vandaag is ter plaatse maar de meeste buurtbewoners willen niet voor de camera reageren.

LSD
Slechts één omwonende vertelt in 112 Vandaag dat hij erg geschrokken is en 112 had gebeld. Er was zeer waarschijnlijk sprake van een psychose door de drug LSD. In de studio legt Ellie Lust de werking van deze ouderwetse drug uit. The Beatles zongen er immers al over."Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen", aldus Ellie. Ze vervolgt haar verhaaal met een gedetailleerde uitleg over de werking ervan.

Bekijk het fragment uit 112 Vandaag hieronder.

Ellie Lust over LSD: &quot;Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen&quot; (<em>112 Vandaag</em>) In Vlaardingen liet afgelopen weekend een man onder invloed een grote ravage achter. De naakte jongeman is tegen een glazen schuifpui aan gelopen en raakte gewond. 112 Vandaag is ter plaatse maar de meeste buurtbewoners willen niet voor de camera reageren. LSDSlechts één omwonende vertelt in 112 Vandaag dat hij erg geschrokken is en 112 had gebeld. Er was zeer waarschijnlijk sprake van een psychose door de drug LSD. In de studio legt Ellie Lust de werking van deze ouderwetse drug uit. The Beatles zongen er immers al over."Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen", aldus Ellie. Ze vervolgt haar verhaaal met een gedetailleerde uitleg over de werking ervan. Bekijk het fragment uit 112 Vandaag hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ellie Lust sneert in 112 Vandaag naar Gallyon van Vessem: 'Slecht wijf!' Bekijk deze video » Rustige wijk in Arnhem wordt opgeschrikt door rondvliegende kogels en arrestatieteam (112 Vandaag) Bekijk deze video » Grappig! In Beste Kijkers fragment uit 112 Vandaag: dansje Ellie Lust zorgt voor slappe lach Bekijk deze video »
Nieuws :
Ellie Lust over LSD: "Het is geen nieuws dat dit een drug is waar je flink van kunt gaan trippen" (112 Vandaag)

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's