Ellie Lust sneert in 112 Vandaag naar Gallyon van Vessem: 'Slecht wijf!'

Ellie Lust sneert in 112 Vandaag naar Gallyon van Vessem: 'Slecht wijf!'

Friday 3 March 2023 om 13:57

Ellie Lust heeft weer een heerlijke sneer uitgedeeld in 112 Vandaag aan haar collega Gallyon van Vessem. De voormalige politieagente vertelt dat je echt van dieren moet houden als je bij de brandweer wil werken, aangezien je dagelijks dieren moet redden. Dan komt Ellie met de hatelijke opmerking dat ze denkt dat Gallyon niet zou worden aangenomen. “Slecht wijf dat je er bent”, aldus Gallyon.

Bekijk de beelden van 112 Vandaag hieronder.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Ellie Lust sneert in <em>112 Vandaag</em> naar Gallyon van Vessem: 'Slecht wijf!' Ellie Lust heeft weer een heerlijke sneer uitgedeeld in 112 Vandaag aan haar collega Gallyon van Vessem. De voormalige politieagente vertelt dat je echt van dieren moet houden als je bij de brandweer wil werken, aangezien je dagelijks dieren moet redden. Dan komt Ellie met de hatelijke opmerking dat ze denkt dat Gallyon niet zou worden aangenomen. “Slecht wijf dat je er bent”, aldus Gallyon. Bekijk de beelden van 112 Vandaag hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Ellie Lust doet bekentenis: 'Ik heb als kind een loepje gestolen' Bekijk deze video » Video: Ellie Lust grapt backstage bij 112 Vandaag, Gallyon van Vessem gaat stuk Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's