ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde

ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde

Woensdag 21 februari om 08:06

De opvallende Lang Leve de Liefde-date van Frans en Diana werd dinsdagavond uitgebreid besproken in Vandaag Inside. De heren wisten werkelijk niet wat ze zagen toen de voorgevel van die laatste, die ze zelf knabbel en babbel noemt, werd bejubeld door haar date. Haar reactie daarop was vervolgens ook weer erg opvallend. 'Johan Derksen: 'Die heb ik gisterenavond gezien, die is echt gek. Daar houd je het een kwartier mee uit en dan vlucht je.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van <em>Lang Leve de Liefde</em> De opvallende Lang Leve de Liefde-date van Frans en Diana werd dinsdagavond uitgebreid besproken in Vandaag Inside. De heren wisten werkelijk niet wat ze zagen toen de voorgevel van die laatste, die ze zelf knabbel en babbel noemt, werd bejubeld door haar date. Haar reactie daarop was vervolgens ook weer erg opvallend. 'Johan Derksen: 'Die heb ik gisterenavond gezien, die is echt gek. Daar houd je het een kwartier mee uit en dan vlucht je.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's