Lang Leve de Liefde: Frans is gecharmeerd van voorgevel Diana, 'Knabbel en babbel'

Lang Leve de Liefde: Frans is gecharmeerd van voorgevel Diana, 'Knabbel en babbel'

Opvallende beelden uit Lang Leve de Liefde: als Diana haar date Frans vraagt wat hij sexy aan haar vindt en vervolgens het nummer Sexbomb van Tom Jones begint te zingen geeft hij aan wel gecharmeerd te zijn van haar voorgevel. Daar gebruikt hij echter net iets andere bewoordingen voor en Diana heeft ze zelfs namen gegeven: 'Knabbel en babbel.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Frans</em> is gecharmeerd van voorgevel Diana, 'Knabbel en babbel' Opvallende beelden uit Lang Leve de Liefde: als Diana haar date Frans vraagt wat hij sexy aan haar vindt en vervolgens het nummer Sexbomb van Tom Jones begint te zingen geeft hij aan wel gecharmeerd te zijn van haar voorgevel. Daar gebruikt hij echter net iets andere bewoordingen voor en Diana heeft ze zelfs namen gegeven: 'Knabbel en babbel.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan? Bekijk deze video » Is Ruud de Wild echt met Fajah Lourens? 'Ben ik niet duidelijk geweest' (Shownieuws) Bekijk deze video » Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's