Hart van Nederland: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video)

Hart van Nederland: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video)

Woensdag 21 februari om 13:28

<em>Hart van Nederland</em>: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video) In een woning in het Brabantse Boxtel is in de nacht van dinsdag op woensdag een overleden vrouw aangetroffen. Over de doodsoorzaak van de vrouw is nog veel onduidelijk, meldt Hart van Nederland. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Auto sloopt Lucardi-filiaal in Uden, bekijk de beelden Bekijk deze video » Grote brand kringloopwinkel Almere: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in het Brabantse Boxtel is in de nacht van dinsdag op woensdag een overleden vrouw aangetroffen. Over de doodsoorzaak van de vrouw is nog veel onduidelijk, meldt Hart van Nederland. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's