Auto sloopt Lucardi-filiaal in Uden, bekijk de beelden

Auto sloopt Lucardi-filiaal in Uden, bekijk de beelden

Auto sloopt <em>Lucardi</em>-filiaal in Uden, bekijk de beelden Bij een Lucardi-filiaal in het centrum van Uden is in de nacht van maandag op dinsdag een ramkraak geweest. Bekijk in de beelden hierboven de schade aan het pand. Onbekende buitDe ramkraak vond rond 04.15 uur plaats bij een winkelpand aan de Markt. "De verdachten sloopten de gevel met een auto en richtten ook in de winkel veel schade aan. De verdachten zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan. De politie doet onderzoek", laat Hart van Nederland weten. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: zwaargewonde (18) bij auto-ongeluk Nijkerkerveen (video) Bekijk deze video » Heftig: confrontatie tussen groepen Eritreeërs in Den Haag loopt helemaal uit de hand! Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 20 februari om 10:51

Bij een Lucardi-filiaal in het centrum van Uden is in de nacht van maandag op dinsdag een ramkraak geweest. Bekijk in de beelden hierboven de schade aan het pand.

Onbekende buit
De ramkraak vond rond 04.15 uur plaats bij een winkelpand aan de Markt. "De verdachten sloopten de gevel met een auto en richtten ook in de winkel veel schade aan. De verdachten zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan. De politie doet onderzoek", laat Hart van Nederland weten.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's