Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video)

Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video)

Woensdag 21 februari om 13:22

<em>Shownieuws</em>: nieuwe romantische dramaserie <em>One Day</em> megapopulair op Netflix (video) Serie-liefhebbers hebben er weer een pareltje bij, zo hoorde je gisteren in Shownieuws. De nieuwe romantische dramaserie One Day staat op nummer 1 in de Netflix-lijst en zorgt wereldwijd voor hevige emoties. De Britse serie is een verfilming van de gelijknamige roman van David Nicholls uit 2009 en gaat over Emma en Dexter. Nadat ze samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. One Day is nu te zien bij Netflix. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Kan Gordon nog een beetje zingen? Bekijk het hier Bekijk deze video » Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag' Bekijk deze video » 'Gordon, dit is zo dom. Daar gaat je tv-carrière' Bekijk deze video »
Serie :

Serie-liefhebbers hebben er weer een pareltje bij, zo hoorde je gisteren in Shownieuws. De nieuwe romantische dramaserie One Day staat op nummer 1 in de Netflix-lijst en zorgt wereldwijd voor hevige emoties. De Britse serie is een verfilming van de gelijknamige roman van David Nicholls uit 2009 en gaat over Emma en Dexter. Nadat ze samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven.

One Day is nu te zien bij Netflix. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's