Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag'

Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag'

Woensdag 21 februari om 10:53

Sinds afgelopen weekend is de serie PATTY te zien op Videoland en dat betekent dat de naasten van Patty Brard nu ook kunnen zien wat er zich vroeger zoal heeft afgespeeld in haar turbulente leven. 'Er zijn een heleboel dingen waarbij Antoine en mijn dochter vragen... is dit echt gebeurd? Heeft hij dit echt gedaan', vertelt het Shownieuws-gezicht.

'Ontzettend gehuild'
Priscilla hield het niet droog bij het zien van bepaalde scènes: 'Ze heeft ontzettend gehuild bij de faillissements-beelden. Daar hebben we best wel eventjes met z'n tweeën nog over nagejankt en nagelachen ook', aldus Brard.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag' Sinds afgelopen weekend is de serie PATTY te zien op Videoland en dat betekent dat de naasten van Patty Brard nu ook kunnen zien wat er zich vroeger zoal heeft afgespeeld in haar turbulente leven. 'Er zijn een heleboel dingen waarbij Antoine en mijn dochter vragen... is dit echt gebeurd? Heeft hij dit echt gedaan', vertelt het Shownieuws-gezicht. 'Ontzettend gehuild'Priscilla hield het niet droog bij het zien van bepaalde scènes: 'Ze heeft ontzettend gehuild bij de faillissements-beelden. Daar hebben we best wel eventjes met z'n tweeën nog over nagejankt en nagelachen ook', aldus Brard. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Marc-Marie in shock: 'Prinses Marilène ging een bh kopen en fietste over het trottoir' Bekijk deze video » Kan Gordon nog een beetje zingen? Bekijk het hier Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Op mijn 40e heb ik voor het eerst met een man gezoend (Chateau Meiland VIPS) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's