Serie PATTY vanaf zondag 18 februari bij Videoland, eerste aflevering te zien op RTL 4

Serie PATTY vanaf zondag 18 februari bij Videoland, eerste aflevering te zien op RTL 4
Levensverhaal van Patty Brard in beeld

Kijktip :

Wie geen genoeg kan krijgen van Patty Brard zit zondag 18 februari goed bij RTL 4 en Videoland. Hier kun je namelijk kijken naar de gloednieuwe dramaserie PATTY, die uiteraard draait om het leven van de presentatrice.

Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven
Patty is inmiddels 68 jaar en uitgegroeid tot een van de meest bekende persoonlijkheden uit de Nederlandse showbizzwereld. Patty heeft heel wat meegemaakt in haar leven. Zo zat ze op jonge leeftijd in de succesvolle meidengroep Luv’, in totaal stapte ze vier keer in het huwelijksbootje, ze werd failliet verklaard en had jaren ruzie met haar dochter. Holly Mae Brood kruipt in de huid van de jongere Patty en Eva van de Wijdeven speelt de oudere versie.

Terugblik op turbulent leven
In de eerste aflevering hoort Patty dat haar ouders en dochter niet op haar huwelijksfeest met Antoine aanwezig zullen zijn, ze begint terug te blikken op haar turbulente leven. Hoe ze als klein meisje uit West-Papoea naar Nederland vluchtte en als rebelse tiener haar draai probeerde te vinden in het roerige Den Haag van de jaren 70. En hoe ze uiteindelijk beroemd werd met meidengroep Luv'. Patty's ex-mannen worden vertolkt door Chris Peters als Patty's eerste man Ron, Lorenzo de Moor als haar Italiaanse ex-man Carlo en Jim Bakkum in de rol van haar derde ex René. Mattijn Hartemink speelt Patty's huidige man Antoine. Patty's jonge dochter Priscilla wordt door Dewi Welschen gespeeld en Emma Buysse vertolkt de oudere Priscilla.

De serie PATTY is vanaf zondag 18 februari te streamen bij Videoland, de eerste aflevering zie je om 22.20 uur op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van PATTY terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's