Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video)

Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video)

Woensdag 21 februari om 15:14

Nieke zag <em>brugongeluk Lochem</em>: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video) Twee mensen zijn woensdag om het leven gekomen door het neerkomen van een deel van een brug in aanbouw in het Gelderse Lochem. Twee anderen raakten gewond. Hart van Nederland sprak met Nieke, die het ongeluk zag gebeuren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Grote brand kringloopwinkel Almere: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video) Bekijk deze video » Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee mensen zijn woensdag om het leven gekomen door het neerkomen van een deel van een brug in aanbouw in het Gelderse Lochem. Twee anderen raakten gewond. Hart van Nederland sprak met Nieke, die het ongeluk zag gebeuren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's