Paul de Leeuw samen met Erben Wennemars in podcast: "Wij vinden mekaar leuk hè"

Paul de Leeuw samen met Erben Wennemars in podcast: "Wij vinden mekaar leuk hè"

Woensdag 21 februari om 20:55

Erben Wennemars liet zich onlangs bij Humberto ontvallen dat hij heel wat te stellen zou hebben gehad met Paul de Leeuws woedeaanvallen tijdens hun geflopte tvprogramma De MaDiWoDoVrijdag Show. Later bleek dat Erben zelf ook niet altijd de makkelijkste zou zijn geweest.

Niks gebeurd
In RTL Boulevard concludeert het panel na het zien van Pauls podcast De Leeuw Lult Verder waarin de twee heren samen om de tafel zijn gegaan dat er destijds niks is gebeurd. Want Erben is helder: "Wij vinden mekaar leuk hè"...

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

<em>Paul de Leeuw</em> samen met Erben Wennemars in podcast: &quot;Wij vinden mekaar leuk hè&quot; Erben Wennemars liet zich onlangs bij Humberto ontvallen dat hij heel wat te stellen zou hebben gehad met Paul de Leeuws woedeaanvallen tijdens hun geflopte tvprogramma De MaDiWoDoVrijdag Show. Later bleek dat Erben zelf ook niet altijd de makkelijkste zou zijn geweest. Niks gebeurdIn RTL Boulevard concludeert het panel na het zien van Pauls podcast De Leeuw Lult Verder waarin de twee heren samen om de tafel zijn gegaan dat er destijds niks is gebeurd. Want Erben is helder: "Wij vinden mekaar leuk hè"... Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Volgens Erben Wennemars was Paul de Leeuw in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen Bekijk deze video » Erben Wennemars weigert iets te zeggen over vermeend eigen wangedrag (video) Bekijk deze video » Hotel Hollandia: Paul de Leeuw en Numidia maken indruk met Ik heb je lief Bekijk deze video »
Entertainment :
Paul de Leeuw samen met Erben Wennemars in podcast: "Wij vinden mekaar leuk hè"


Actuele video's

Meer actuele video's