Volgens Erben Wennemars was Paul de Leeuw in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen

Volgens Erben Wennemars was Paul de Leeuw in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen

Zie boven het fragment uit Humberto waarin Erben Wennemars zich uitlaat over zijn ervaring met Paul de Leeuw en het heftige gedrag van de presentator achter de schermen

Het AD bracht een incident naar buiten waardoor een regisseur van Paul de Leeuws programma Niet Klein Te Krijgen zou zijn opgestapt. Door uitlatingen van Erben Wennemars bij Humberto over Paul de Leeuw naar aanleiding dit artikel, is Erben zelf nu ook onderwerp van gesprek.

Heftig
De oud-schaatser vertelde in Humberto dat hij destijds samen met Paul de Leeuw het niet zo succesvolle programma de MaDiWoDoVrijdagshow presenteerde en dat Paul heftig uit de hoek kon komen. RTL Boulevard vroeg Erben tijdens het NK Klunen om een reactie maar hij houdt inmiddels angstvallig de lippen stijf op elkaar. In de studio beweerde Rob Goossens namelijk dat het juist Wennemars zou zijn die lastig was om mee te werken.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

Volgens <em>Erben Wennemars</em> was <em>Paul de Leeuw</em> in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen Grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep domineert het nieuws. Het AD schreef deze over week een incident met Paul de Leeuw. Erben Wennemars herkent zich enigszins in de verhalen en vertelt over zijn ervaringen met Paul. #HUMBERTO pic.twitter.com/WJQwHvT8Pm— RTL Talkshow (@rtltalkshow) February 9, 2024 Zie boven het fragment uit Humberto waarin Erben Wennemars zich uitlaat over zijn ervaring met Paul de Leeuw en het heftige gedrag van de presentator achter de schermen Het AD bracht een incident naar buiten waardoor een regisseur van Paul de Leeuws programma Niet Klein Te Krijgen zou zijn opgestapt. Door uitlatingen van Erben Wennemars bij Humberto over Paul de Leeuw naar aanleiding dit artikel, is Erben zelf nu ook onderwerp van gesprek. HeftigDe oud-schaatser vertelde in Humberto dat hij destijds samen met Paul de Leeuw het niet zo succesvolle programma de MaDiWoDoVrijdagshow presenteerde en dat Paul heftig uit de hoek kon komen. RTL Boulevard vroeg Erben tijdens het NK Klunen om een reactie maar hij houdt inmiddels angstvallig de lippen stijf op elkaar. In de studio beweerde Rob Goossens namelijk dat het juist Wennemars zou zijn die lastig was om mee te werken. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Nederlandse Hoyte van Hoytema genomineerd voor Oscar voor camerawerk in Oppenheimer (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video » RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine Bekijk deze video »
Entertainment :
Volgens Erben Wennemars was Paul de Leeuw in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV