René voorspelt over Ajax in VI: "Gaat 4/5 jaar duren voor ze weer om titel spelen"

René voorspelt over Ajax in VI: "Gaat 4/5 jaar duren voor ze weer om titel spelen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René voorspelt over Ajax in <em>VI</em>: &quot;Gaat 4/5 jaar duren voor ze weer om titel spelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside doet René van der Gijp een voorspelling over het slecht presterende Ajax. "Het gaat 4/5 jaar duren voor ze weer om de titel spelen" denkt René. Johan Derksen doet ook een duit in het zakje en samen geven de voetbalexperts tips wat er wat hen betreft bij Ajax moet gebeuren. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside doet René van der Gijp een voorspelling over het slecht presterende Ajax. "Het gaat 4/5 jaar duren voor ze weer om de titel spelen" denkt René. Johan Derksen doet ook een duit in het zakje en samen geven de voetbalexperts tips wat er wat hen betreft bij Ajax moet gebeuren.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's