René in Vandaag Inside over Freek Vonk bij Humberto: "Voor zijn doen deed hij vrij normaal"

René in Vandaag Inside over Freek Vonk bij Humberto: "Voor zijn doen deed hij vrij normaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Freek Vonk</em> bij <em>Humberto</em>: &quot;Voor zijn doen deed hij vrij normaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Deze week werd bekend dat Freek Vonk onlangs een nieuwe anacondasoort heeft ontdekt. In Vandaag Inside vertelt René van der Gijp aangenaam verrast te zijn over het optreden van Freek Vonk bij Humberto. "Voor zijn doen deed hij vrij normaal", aldus Van der Gijp. Naakte mensenVoor Wilfred is de ontdekking van een nieuwe anacondasoort DE kans om weer eens het filmpje van de twee naakte mensen aan het strand te laten zien. Dit onder het mom dat Freek Vonk woensdag zogenaamd alweer een nieuwe slangensoort gevonden had... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deze week werd bekend dat Freek Vonk onlangs een nieuwe anacondasoort heeft ontdekt. In Vandaag Inside vertelt René van der Gijp aangenaam verrast te zijn over het optreden van Freek Vonk bij Humberto. "Voor zijn doen deed hij vrij normaal", aldus Van der Gijp.

Naakte mensen
Voor Wilfred is de ontdekking van een nieuwe anacondasoort DE kans om weer eens het filmpje van de twee naakte mensen aan het strand te laten zien. Dit onder het mom dat Freek Vonk woensdag zogenaamd alweer een nieuwe slangensoort gevonden had...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's