Meisje (17) doodgestoken in Winsum: buurtbewoners reageren geschokt, 'een ramp'

Meisje (17) doodgestoken in Winsum: buurtbewoners reageren geschokt, 'een ramp'

Het nieuws dat een 17-jarig meisje is overleden na een steekpartij in Winsum hakt erin. Woensdagavond vond er naar verluidt een ruzie plaats in de relationele sfeer tussen het meisje en een 19-jarige man, die is aangehouden.

Lees verder onder de video.

<em>Meisje (17) doodgestoken</em> in Winsum: buurtbewoners reageren geschokt, 'een ramp' Het nieuws dat een 17-jarig meisje is overleden na een steekpartij in Winsum hakt erin. Woensdagavond vond er naar verluidt een ruzie plaats in de relationele sfeer tussen het meisje en een 19-jarige man, die is aangehouden. Lees verder onder de video. Politie doet onderzoekDe politie doet momenteel nog onderzoek naar de dood van het meisje, in Hart van Nederland reageren buurtbewoners geschokt. Een van de omwonenden uit het Groningse dorp kan niet geloven dat een ruzie zo uit de hand kan lopen. “Dat is natuurlijk een ramp. Zowel voor het slachtoffer als voor alle nabestaanden.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Brugdrama Lochem: 'Drie zwaargewonden, raakten bekneld onder boog' Bekijk deze video » Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politie doet onderzoek
De politie doet momenteel nog onderzoek naar de dood van het meisje, in Hart van Nederland reageren buurtbewoners geschokt. Een van de omwonenden uit het Groningse dorp kan niet geloven dat een ruzie zo uit de hand kan lopen. “Dat is natuurlijk een ramp. Zowel voor het slachtoffer als voor alle nabestaanden.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's