De Bachelor start 7 maart bij Videoland: deze dames gaan strijd met elkaar aan

De Bachelor start 7 maart bij Videoland: deze dames gaan strijd met elkaar aan

<em>De Bachelor</em> start 7 maart bij Videoland: deze dames gaan strijd met elkaar aan Nog even geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van De Bachelor. Deze keer is er niet één maar zijn er maar liefst twee mannen die een nieuwe liefde zoeken. Advocaat Paul (31) en vastgoedondernemer Rien (33) staan klaar om hun rozen uit te delen aan leuke dames. En vandaag is bekendgemaakt welke single vrouwen een poging gaan doen om het hart van een van de bachelors te veroveren… Bekijk de beelden van alle kandidaten van De Bachelor 2024 hieronder. De Bachelor is vanaf 7 maart te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Deze knappe Bachelor-deelneemster deelt eerste beelden met nieuwe liefde (Shownieuws) Bekijk deze video » Is Monica Geuze de nieuwe Bachelorette? ‘Ik zoek de ideale man’ (video) Bekijk deze video » Zien: deze Echte meisjes in de jungle-ster maakt bekend dat ze zwanger is Bekijk deze video »

Nog even geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van De Bachelor. Deze keer is er niet één maar zijn er maar liefst twee mannen die een nieuwe liefde zoeken. Advocaat Paul (31) en vastgoedondernemer Rien (33) staan klaar om hun rozen uit te delen aan leuke dames. En vandaag is bekendgemaakt welke single vrouwen een poging gaan doen om het hart van een van de bachelors te veroveren…

Bekijk de beelden van alle kandidaten van De Bachelor 2024 hieronder.

De Bachelor is vanaf 7 maart te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's