Vrijdag in De Verraders: ‘Heerlijk, de eerste moord voelt goed’

Vrijdag in De Verraders: ‘Heerlijk, de eerste moord voelt goed’

Vrijdag in <em>De Verraders</em>: ‘Heerlijk, de eerste moord voelt goed’ Vrijdagavond is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van De Verraders. Deze keer doen onbekende kandidaten mee, en in eerste beelden van de nieuwe uitzending is te zien dat het spel goed op gang komt. De verraders denken dat ze een goede beslissing nemen en zijn daar zeer content mee. “Heerlijk. Het voelt goed hoor, de eerste moord.” Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: onbekende deelnemers De Verraders stellen zich voor (video) Bekijk deze video » De Verraders kleurencoach sluit bondje met verrader en heeft niets door (video) Bekijk deze video » Zien: dit zijn De Verraders van het nieuwe seizoen met onbekende Nederlanders (video) Bekijk deze video »

Vrijdagavond is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van De Verraders. Deze keer doen onbekende kandidaten mee, en in eerste beelden van de nieuwe uitzending is te zien dat het spel goed op gang komt. De verraders denken dat ze een goede beslissing nemen en zijn daar zeer content mee. “Heerlijk. Het voelt goed hoor, de eerste moord.”

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's