Coaches pakken Steven aan in Project dans: ‘Als je dat nu niet doet, lig je eruit’

Coaches pakken Steven aan in Project dans: ‘Als je dat nu niet doet, lig je eruit’

Coaches pakken Steven aan in <em>Project dans</em>: ‘Als je dat nu niet doet, lig je eruit’ In Project dans heeft Steven het moeilijk. De coaches zijn op zoek naar zijn ‘vuurbal’, het lijkt volgens hen alsof hij de noodzaak niet voelt. Steven geeft toe dat hij gefrustreerd is en dat doet volgens hem iets met zijn uitstraling. De coaches laten weten dat het tijd is om dit probleem aan te pakken en door zijn muur heen te breken. “Ik denk als je dat nu niet doet, lig je eruit.” Bekijk de beelden van Project dans hieronder. Project dans is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Project dans terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door PROJECT DANS (@projectdansntr) Project dans start 1 februari op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Project dans: Tosca emotioneel als herinneringen aan pestverleden bovenkomen Bekijk deze video »

In Project dans heeft Steven het moeilijk. De coaches zijn op zoek naar zijn ‘vuurbal’, het lijkt volgens hen alsof hij de noodzaak niet voelt. Steven geeft toe dat hij gefrustreerd is en dat doet volgens hem iets met zijn uitstraling. De coaches laten weten dat het tijd is om dit probleem aan te pakken en door zijn muur heen te breken. “Ik denk als je dat nu niet doet, lig je eruit.”

Bekijk de beelden van Project dans hieronder.

Project dans is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Project dans terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's