Drama in GTST: Marwan raakt zijn baan kwijt bij De Rozenboom na list van Tess (video)

Drama in GTST: Marwan raakt zijn baan kwijt bij De Rozenboom na list van Tess (video)

Drama in <em>GTST</em>: Marwan raakt zijn baan kwijt bij <em>De Rozenboom</em> na list van Tess (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden ziet Nola dat Tess een fles champagne in haar tas stopt en meldt dit bij Marwan. Hij gaat meteen op onderzoek uit en vindt inderdaad een gestolen fles in haar tas. Hij confronteert haar met zijn bevindingen, maar zijn eerlijkheid wordt hem niet in dank afgenomen… Tess luist hem erin en Marwan wordt op het matje geroepen bij de directeur. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Ongemak in Goede Tijden, Slechte Tijden: 'dubbeldate' voor Elisa en Julian (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: wie gooide er taart in Ludo's gezicht? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: valt het masker van Benny (Richard) af? (video) Bekijk deze video »
Serie :
Drama in GTST: Marwan raakt zijn baan kwijt bij De Rozenboom na list van Tess (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden ziet Nola dat Tess een fles champagne in haar tas stopt en meldt dit bij Marwan. Hij gaat meteen op onderzoek uit en vindt inderdaad een gestolen fles in haar tas. Hij confronteert haar met zijn bevindingen, maar zijn eerlijkheid wordt hem niet in dank afgenomen… Tess luist hem erin en Marwan wordt op het matje geroepen bij de directeur.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's