Goede Tijden, Slechte Tijden: wie gooide er taart in Ludo's gezicht?

Goede Tijden, Slechte Tijden: wie gooide er taart in Ludo's gezicht?

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: wie gooide er taart in Ludo's gezicht? In Goede Tijden, Slechte Tijden geeft Ludo een speech over sociaal ondernemerschap bij het symposium van Janine. Tijdens de speech van Ludo Sanders komt er opeens een schreeuwende man de zaal in. Het publiek schrikt wanneer de man een taart in het gezicht van Sanders gooit. Wie zou het toch geweest zijn? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Bekijk deze video » De tijd van bezorgdheid is echt voorbij: Goede Tijden, Slechte Tijden is weer hip! Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Luuk twijfelt aan Linda na geëscaleerde bruiloft (video) Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: wie gooide er taart in Ludo's gezicht?
Dinsdag 20 februari om 21:00

In Goede Tijden, Slechte Tijden geeft Ludo een speech over sociaal ondernemerschap bij het symposium van Janine. Tijdens de speech van Ludo Sanders komt er opeens een schreeuwende man de zaal in. Het publiek schrikt wanneer de man een taart in het gezicht van Sanders gooit. Wie zou het toch geweest zijn?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's