Gordon reageert op kritiek Vandaag Inside: 'Zo laag bij de grond' (video)

Gordon reageert op kritiek Vandaag Inside: 'Zo laag bij de grond' (video)

Gordon heeft vrijdag in Tijd Voor MAX gereageerd op de kritiek die hij kreeg op zijn eerste comeback-optreden van dinsdag, toen hij zijn album Album van mijn Leven presenteerde in Amsterdam. 'Zo flauw'.

Lees verder onder de video.

Gordon reageert op kritiek <em>Vandaag Inside</em>: 'Zo laag bij de grond' (video) Zien: Gordon zingt Amsterdam Blijft Altijd Mijn Home in Tijd Voor MAX (video) Bekijk deze video » Gordon heeft vrijdag in Tijd Voor MAX gereageerd op de kritiek die hij kreeg op zijn eerste comeback-optreden van dinsdag, toen hij zijn album Album van mijn Leven presenteerde in Amsterdam. 'Zo flauw'. Lees verder onder de video. KritiekEr was de afgelopen dagen veel kritiek op het comeback-optreden van Gordon. Bij Vandaag Inside werd de zanger behoorlijk door de mangel gehaald, onder andere door Albert Verlinde. Vandaag trad Gordon op bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Gordon haalt uit naar muziek Gerard Joling: 'Twee mottenballen' (video) Bekijk deze video » Kan Gordon nog een beetje zingen? Bekijk het hier Bekijk deze video » Gerard Joling treitert Gordon om valse optreden: 'Coniferen dood op het pad' (video) Bekijk deze video »
TV :
Gordon reageert op kritiek Vandaag Inside: 'Zo laag bij de grond' (video)

Kritiek
Er was de afgelopen dagen veel kritiek op het comeback-optreden van Gordon. Bij Vandaag Inside werd de zanger behoorlijk door de mangel gehaald, onder andere door Albert Verlinde. Vandaag trad Gordon op bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's