Johan Derksen 'emotioneel' door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen' (video)

Johan Derksen 'emotioneel' door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> 'emotioneel' door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de promo van de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside reageerde Johan Derksen op de uitspraken van Gordon in Tijd Voor MAX, waarin de zanger uithaalde naar de VI-heren. Derksen wordt het allemaal even te veel... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de promo van de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside reageerde Johan Derksen op de uitspraken van Gordon in Tijd Voor MAX, waarin de zanger uithaalde naar de VI-heren. Derksen wordt het allemaal even te veel...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's