Peach is na 20 jaar terug met eigen solo game! Bekijk alle previews van Princess Peach: Showtime hier

Peach is na 20 jaar terug met eigen solo game! Bekijk alle previews van Princess Peach: Showtime hier

Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar

Princess Peach is na twintig jaar weer de ster van de show (letterlijk) in Princess Peach: Showtime! De actiegame die hier en daar verandert in een platformer brengt 'girl games' naar een nieuw niveau met magical girl-stijl transformaties en uitdagende levels.

Peach
Princess Peach Toadstool is al lang niet meer de 'dame in nood' die we leerde kennen in het eerste Mario-spel. Ze is inmiddels een echte 'girlboss' die makkelijk haar eigen klusje kan klaren en al jaren alleen regeert over de Mushroom Kingdom. In Super Princess Peach kreeg ze de kans om voor het eerst in de schijnwerpers te staan. Het spel uit 2006 sloeg maar lichtelijk aan, vooral omdat het een klassieke Mario game was waar Peach toevallig de hoofdrol speelde.

Showtime
Dit keer is alles anders en zorgt Princess Peach: Showtime ervoor dat 'girl games' serieus worden genomen. Er wordt veel nadruk gelegd op de transformaties van de prinses die haar ook gelijk nieuwe krachten geven, duidelijk geïnspireerd op magical girl anime zoals Sailor Moon. Daarnaast heeft de game ook een uitgebreid plot en uitdagende levels die voor de meer ervaren spelers ook 'geheimpjes' hebben om te ontdekken.

Bekijk alle transformaties hieronder.

Plot
De wicked grape en de Sour Bunch hebben het Sparkle Theater overgenomen, en nu is het aan Peach en de theater beschermer Stella om het stuk en de dag te redden! Peach kan transformeren en fantastische vaardigheden gebruiken om de strijd aan te gaan met de Sour Bunch.

Princess Peach: Showtime! is vanaf 22 maart te spelen op de Nintendo Switch. Bekijk hieronder een uitgebreide tour door het spel.

Peach is na 20 jaar terug met eigen solo game! Bekijk alle previews van <em>Princess Peach: Showtime</em> hier Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar Princess Peach is na twintig jaar weer de ster van de show (letterlijk) in Princess Peach: Showtime! De actiegame die hier en daar verandert in een platformer brengt 'girl games' naar een nieuw niveau met magical girl-stijl transformaties en uitdagende levels. PeachPrincess Peach Toadstool is al lang niet meer de 'dame in nood' die we leerde kennen in het eerste Mario-spel. Ze is inmiddels een echte 'girlboss' die makkelijk haar eigen klusje kan klaren en al jaren alleen regeert over de Mushroom Kingdom. In Super Princess Peach kreeg ze de kans om voor het eerst in de schijnwerpers te staan. Het spel uit 2006 sloeg maar lichtelijk aan, vooral omdat het een klassieke Mario game was waar Peach toevallig de hoofdrol speelde. ShowtimeDit keer is alles anders en zorgt Princess Peach: Showtime ervoor dat 'girl games' serieus worden genomen. Er wordt veel nadruk gelegd op de transformaties van de prinses die haar ook gelijk nieuwe krachten geven, duidelijk geïnspireerd op magical girl anime zoals Sailor Moon. Daarnaast heeft de game ook een uitgebreid plot en uitdagende levels die voor de meer ervaren spelers ook 'geheimpjes' hebben om te ontdekken. Bekijk alle transformaties hieronder. Princess PlotDe wicked grape en de Sour Bunch hebben het Sparkle Theater overgenomen, en nu is het aan Peach en de theater beschermer Stella om het stuk en de dag te redden! Peach kan transformeren en fantastische vaardigheden gebruiken om de strijd aan te gaan met de Sour Bunch. Princess Peach: Showtime! is vanaf 22 maart te spelen op de Nintendo Switch. Bekijk hieronder een uitgebreide tour door het spel. Bekijk ook 'It’s-a Me, Mario!' Charles Martinet stopt als iconische Mario stem! Bekijk deze video » Bekijk de hele presentatie van Super Mario Bros. Wonder! Vanaf 20 oktober op de Nintendo Switch Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video » Peach is de ster van de show in de nieuwe game Princess Peach: Showtime! (game trailer) Bekijk deze video » Bekijk de nieuwe trailer van Super Mario Bros. Wonder, vanaf 20 oktober te spelen op Switch (game trailer) Bekijk deze video » Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar Bekijk deze video » Nintendo's 40-jarig jubileum: Het legendarische begin van Mario, Zelda en Donkey Kong
Entertainment :
Peach is na 20 jaar terug met eigen solo game! Bekijk alle previews van Princess Peach: Showtime hier

Nintendo's 40-jarig jubileum: Het legendarische begin van Mario, Zelda en Donkey Kong

Actuele video's

Meer actuele video's