Bekijk de hele presentatie van Super Mario Bros. Wonder! Vanaf 20 oktober op de Nintendo Switch

Bekijk de hele presentatie van Super Mario Bros. Wonder! Vanaf 20 oktober op de Nintendo Switch

Bekijk de hele presentatie van <em>Super Mario Bros. Wonder</em>! Vanaf 20 oktober op de Nintendo Switch Bekijk hierboven: Super Mario Kart WK in Alphen trekt deelnemers van over de hele wereld De laatste Nintendo Direct bracht game fans nieuwe beelden van de nieuwe Super Mario game. Een gloednieuw side-scrolling Mario-avontuur. Verken 6 werelden in het Bloemenrijk en gebruik gloednieuwe krachten om Bowser te verslaan, inclusief de nieuwe olifanten-vorm! Je kunt ook alleen spelen als Luigi, Peach, Daisy, Toad en Toadette, of in lokale coöp! 'It’s-a Me, Mario!' Charles Martinet stopt als iconische Mario stem! De gameIn Super Mario Bros Wonder schotelt Nintendo tal van nieuwe levels voor die je met Mario en zijn vrienden moet doorlopen. Natuurlijk is het weer een 2D-platformer, waarbij je dit keer onder andere de kracht hebt om in een olifant te veranderen. Met een vernieuwde, magische en kleurijke artstyle en vier-speler co-op belooft het avontuur weer groots en wonderlijk te worden. Bekijk de hele presentatie hieronder. Bekijk ook Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II Bekijk deze video » Nintendo's 40-jarig jubileum: Het legendarische begin van Mario, Zelda en Donkey Kong Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Migration, verwacht rond de feestdagen (video) Bekijk deze video » Game trailer: stap in de magische wereld van Palia, deze kerst op de Nintendo Switch Bekijk deze video » Game trailer: beleef een magische versie van de wereld van Mario in Super Mario Bros. Wonder Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de hele presentatie van Super Mario Bros. Wonder! Vanaf 20 oktober op de Nintendo Switch
Zaterdag 2 september 2023 om 14:56

Bekijk hierboven: Super Mario Kart WK in Alphen trekt deelnemers van over de hele wereld

De laatste Nintendo Direct bracht game fans nieuwe beelden van de nieuwe Super Mario game. Een gloednieuw side-scrolling Mario-avontuur. Verken 6 werelden in het Bloemenrijk en gebruik gloednieuwe krachten om Bowser te verslaan, inclusief de nieuwe olifanten-vorm! Je kunt ook alleen spelen als Luigi, Peach, Daisy, Toad en Toadette, of in lokale coöp!

'It’s-a Me, Mario!' Charles Martinet stopt als iconische Mario stem!

De game
In Super Mario Bros Wonder schotelt Nintendo tal van nieuwe levels voor die je met Mario en zijn vrienden moet doorlopen. Natuurlijk is het weer een 2D-platformer, waarbij je dit keer onder andere de kracht hebt om in een olifant te veranderen. Met een vernieuwde, magische en kleurijke artstyle en vier-speler co-op belooft het avontuur weer groots en wonderlijk te worden.

Bekijk de hele presentatie hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's