Babynieuws: voetballer Donny van de Beek deelt tweede kindje

Babynieuws: voetballer Donny van de Beek deelt tweede kindje

Babynieuws: voetballer <em>Donny van de Beek</em> deelt tweede kindje Babynieuws voor voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp. Ze zijn namelijk ouders geworden van hun tweede kindje: Navy. Dat deelt het stel op Instagram. Bekijk de schattige beelden hieronder. ManchesterZoontje Navy is op 22 Februari 2024 geboren, schrijft het stel bij een lieve foto van het pasgeboren kindje. Donny en Estelle zijn sinds 2019 samen, en wonen samen met hun gezinnetje in Manchester, waar Donny momenteel ook voetbalt. Het koppel hebben samen al een dochtertje, Lomée. Bekijk de Instagrampost hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) Bekijk ook Johan Derksen haalt uit naar Donny van de Beek: 'Een wanprestatie geleverd' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Babynieuws voor voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp. Ze zijn namelijk ouders geworden van hun tweede kindje: Navy. Dat deelt het stel op Instagram. Bekijk de schattige beelden hieronder.

Manchester
Zoontje Navy is op 22 Februari 2024 geboren, schrijft het stel bij een lieve foto van het pasgeboren kindje. Donny en Estelle zijn sinds 2019 samen, en wonen samen met hun gezinnetje in Manchester, waar Donny momenteel ook voetbalt. Het koppel hebben samen al een dochtertje, Lomée.

Bekijk de Instagrampost hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's