Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video)

Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video)

<em>Davina Michelle</em> blundert tijdens <em>Playboy</em>-vraag in <em>Ik Hou Van Holland</em> (video) Gisteren startte een nieuw seizoen van Ik Hou van Holland. Davina Michelle, die dit jaar ook te zien zal zijn tijdens De Amsterdamse Zomer, speelde het spel 'geen ja en geen nee'. Davina blunderde tijdens het antwoorden van Linda's vragen. Bekijk het fragment hieronder. PlayboyDavina Michelle vertelt over haar kinderwens en ook over haar wens om in de Playboy te staan. Tijdens die vraag eindigt het spel voor de blondine. Bekijk de leuke beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Gemengde reacties op nieuw seizoen Ik Hou Van Holland: "Overdreven gedoe" Bekijk deze video »

Gisteren startte een nieuw seizoen van Ik Hou van Holland. Davina Michelle, die dit jaar ook te zien zal zijn tijdens De Amsterdamse Zomer, speelde het spel 'geen ja en geen nee'. Davina blunderde tijdens het antwoorden van Linda's vragen. Bekijk het fragment hieronder.

Playboy
Davina Michelle vertelt over haar kinderwens en ook over haar wens om in de Playboy te staan. Tijdens die vraag eindigt het spel voor de blondine. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's