Dit zijn de eerste namen van Amsterdamse Zomer 2024

Dit zijn de eerste namen van Amsterdamse Zomer 2024

Dit zijn de eerste namen van <em>Amsterdamse Zomer 2024</em> Bas Smit en Nicolette van Dam zitten met hun hoofd al helemaal in de zomer. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Amsterdamse Zomer 2024. Wie wordt dit jaar de hoofdact? HoofdactShownieuws spreekt met Bas en Nicolette. Het koppel doet er alles aan om het concert soepel te laten verlopen. Ook regelen zij de beste artiesten. Denk aan de hoofdact: Davina Michelle! Maar Mart Hoogkamer, Gerard Joling, Andre Hazes en Emma Heesters zijn ook van de partij. Op 12 en 13 juli is de Amsterdamse Zomer 2024 in het Olympisch Stadion. Bekijk ook Stars On Stage: Emma Heesters en Nandi van Beurden zingen When You Believe (video) Bekijk deze video » Dit is de winnaar van Stars on Stage volgens Glen Faria: "Zou amazing zijn" (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 6 februari om 09:10

Bas Smit en Nicolette van Dam zitten met hun hoofd al helemaal in de zomer. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Amsterdamse Zomer 2024. Wie wordt dit jaar de hoofdact?

Hoofdact
Shownieuws spreekt met Bas en Nicolette. Het koppel doet er alles aan om het concert soepel te laten verlopen. Ook regelen zij de beste artiesten. Denk aan de hoofdact: Davina Michelle! Maar Mart Hoogkamer, Gerard Joling, Andre Hazes en Emma Heesters zijn ook van de partij.

Op 12 en 13 juli is de Amsterdamse Zomer 2024 in het Olympisch Stadion.

Actuele video's

Meer actuele video's